Vergelijk aanbiedingen

Verhuren, woning, huis, huurders

Verhuur je woning

Zoek je huurders voor je appartement, studentenkamer, rijtjeswoning of voor een andere type woning? Wij kunnen je daarbij helpen. Zo kun je gemakkelijk via ons je huurwoning aanbieden en kunnen wij je ondersteunen bij het verhuren van je woning. 

Als je jouw huurwoning aanbiedt via Particulierhuishuren.nl komt deze onder de aandacht van potentiële huurders. Wanneer je deze via ons aanbiedt kun je zelf bepalen welke huurprijs je vraagt, welke informatie je wilt delen en welke foto’s je wilt tonen. Natuurlijk, zijn er enkele gegevens nodig, om je woning goed onder de aandacht te brengen van potentiele huurders. Zodra een potentiele huurder interesse toont in jouw huurwoning, wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Voordat je iemand uitnodigt, krijg je van ons informatie waardoor je jouw potentiele huurder al leert kennen.

Ondersteunen in het verhuren

Op welke gebieden kunnen wij jouw ondersteunen met het verhuren?

Vastgoed beheer

Het opstellen van een verhuurcontract, het begeleiden van bezichtigingen, regelmatige controle voor eventueel onderhoud. In overleg met u kunnen wij alle werkzaamheden uit handen nemen waardoor u geen kostbare tijd kwijt bent aan deze (administratieve) werkzaamheden. Ook heeft u rechtstreeks contact met een van onze collega's als uw vaste aanspreekpunt.

Financiële oplossingen

Wanneer u dit wenst nemen wij het gehele incasso-proces uit handen. Wij zorgen ervoor dat zowel de maandelijkse huur juist en tijdig binnen komt, met daarnaast een halfjaarlijkse rapportage over uw portefeuille en de ontwikkelingen hiervan.

Vastgoed onderhoud

Gezamenlijk gaan wij kijken naar een passend plan voor het jaarlijkse onderhoud aan de verhuurwoning. Hierdoor kan de huurder genieten van een fijne woonplek, en blijft de woning uiteraard toekomstbestendig.

Meld je huurwoning(en) nu aan

Kun jij hulp gebruiken bij het verhuren van je woning? Vul jouw gegevens dan in het formulier hiernaast in. Wij zullen dan contact met je opnemen, zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe wij jouw kunnen helpen bij het verhuren van je woning. Het is gratis en geheel vrijblijvend!